dimarts, 31 d’agost del 2010

Quart lloc per a Ignasi Cardona a Brasil

La ciutat de Sao Paulo va ser aquest diumenge 29 d'agost seu de la primera competició brasilenya de Vertical Running, batetjada com a Corrida Vertical Brasil. Ignasi Cardona (en la foto, tercer per la dreta) va ser convidat per l'organització per disputar la competició de carrera vertical indoor. Nàsio es va vore les cares amb corredors internacionals dels més forts, com l'italià Marco De Gasperi, que guanyà la prova (3'29'').

En aquesta ocasió l'edifici tenia 142 metres d'alçària, 31 pisos i 765 graons. Un total de 600 corredors van disputar la prova. El de Xàbia va aconseguir el quart lloc gràcies als fantàstics 3 minuts i 51 segons.

Nàsio Cardona va fer tercer a Berlin aquesta primavera passada i a Londres en hivern. Abans, escomençà la temporada amb un huité lloc a Milà.