dimecres, 7 d’abril del 2010

En març, curses per tot arreu

El passat mes de març van tindre lloc diverses curses per muntanya per tot el territori valencià, amb diverses actuacions destacades dels esportistes del Running Team - La Tienda.

A Xàbia es va celebrar la primera edició d'una cursa per muntanya que van guanyar Ignasi Cardona i Antonia Valero. Mentre que a Finestrat els vencedors d'una altra primera edició, la de la Cursa per muntanya Serra Cortina, van ser els esportistes Jose Antonio Quilis i Teresa Nimes.

Remigio Queral (en la foto) i Xari Adrián van batre els récords de la magnífica Marató de muntanya de Borriol que organitza el Club Muntanyer La Pedrera. I Raúl García Castán, campió d'Europa i novedós fitxatge del Running Team, va véncer la X Pujada a la Nevera d'Atzeneta, organitzada pel Club de Muntanya At-Zenet.

També el Mur i Castell ensenya les dents

A Atzeneta també va véncer Lola Peñarrocha (CMP Mur i Castell), amb rècord. Per només uns segons, l'actual subcampiona de la Copa d'Espanya, va poder rebaixar el rècord d'aquesta clàssica. A La Vall d'Uixó Ramón Recatalà, doble campió de Lliga, va emportar-se el triomf de la Pujada a Pipa.

Finalment, David Prades, doble campió d'Espanya de carrera vertical en categoria juvenil, va véncer la Carrera Perimetral a la Estación de Javalambre que es va disputar pels voltants del cim turolenc. És la primera victòria absoluta de la temporada.

.- premsa FEMECV