dimarts, 18 de maig del 2010

El diumenge 23/maig, Marxa per la Desmilitarizatció de la Serra d´Aitana

VII Marxa per la Desmilitarizatció de la Serra d´Aitana: Com en anys anteriors us esperem per a passar un dia reivindicatiu, lúdic i de trobada amb la natura. Un dia per a demanar la protecció mediambiental d'Aitana i també per a demanar que siga alliberada de la presència militar. En aquest context hem pensat que la jornada torne a ser de reivindicació pacífica, de convivència i muntanyenca. Ens trobarem a les 9 del matí en l'antiga base, ja desafectada de la presència militar junt al Port de Tudons (a menys d'1 km del port en direcció a Alcoleja). Des d'allí farem una curta marxa fins al mateix port, on està la reixa que tanca la carretera dels radars, davant de la qual llegirem un manifest; en acabar aquest acte polític ens traslladarem a peu o amb cotxe a la font de l'Arbre per esmorzar junts.

Després, les persones que ho desitgen faran una excursió fins a la carena de la serra i la resta de gent es pot quedar a passar el matí a la font de l'Arbre.
Podeu portar els vostres xiquets i xiquetes, i tractarem entre tots i totes que passen un bon dia de camp. Més informació: http://www.xarxaneta.org/~carrasca

.- Colla Ecologista La Carrasca - Ecologistes en Acció