dissabte, 18 de juliol del 2009

Neteja de senders a La Valldigna

La Mancomunitat de la Valldigna, amb la col·laboració del Grup Muntanya Valldigna, està realitzant treballs de neteja i manteniment dels senders de xicotet recorregut la Valldigna.

La Mancomunitat de la Valldigna, aprofita les ajudes concedides pel Servici Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF), per a mantindre les rutes senderistes de la Valldigna. Els treballs consistixen en la neteja de males herbes existent en el seu recorregut i la reparació dels marges laterals construïts amb pedra seca de les sendes de la comarca. Enguany també compta amb la col·laboració i coordinació dels membres Grup Muntanya Valldigna, les actuacions han començat en la reparació de la senda del Castell de la Reina Mora, senda PR-CV51 D1.

El president de la Mancomunitat de la Valldigna José Luis Ferrando, ha manifestat el compromís de la Mancomunitat de la Valldigna com ve sent habitual durant fa alguns anys en potenciat i mantindre les rutes històriques de la nostra comarca, així com, tot el que siga promocionar la Valldigna i difondre el nostre patrimoni cultural, històric i mediambiental.

Els representants de l’entitat valldignença del GMV, han ressaltat la importància de mantindre d’estes rutes històriques, les quals són molt transitades pels turistes que visiten la Valldigna durant tot l’any.

.- Francisco Sales