dilluns, 27 de juliol del 2009

Tres podis verticals per a la Selecció

Dissabte 25 de juliol va tindre lloc a l'estació d'esquí de Cerler (Pirineu Central) la primera prova de la Copa de España de Carrera Vertical, on una representació de la Selecció Comunitat Valenciana - Base Record Sport estigué present assolint les tres posicions del podi. Els esportistes que obtingueren els millors resultats van ser Alba Beltrá (Novelda), David Prades (Vilafranca) i Víctor Serrano (Nàquera), en les posicions primera, segona i tercera respectivament. Tots ells de la categoria júnior.

En categoria absoluta els resultats han sigut també molt satisfactoris. Ramón Recatalá (La Vilavella) aconseguí el millor crono (30:27) finalitzant en una esperançadora quarta posició. La participació valenciana la completaren Ignasi Cardona (Xàbia) i Emili Sellés (Alcoi) en desena i dotzena posició.

El Vertical Kilometer Cerler és una prova de 3.7 kms i 835 m de desnivell positiu que pren eixida des d'Ampriu i puja el pic Gallinero (2.735m). Els guanyadors van ser Joan Freixa amb 29:28 i Mònica Ardid amb 34:31.