dimecres, 13 d’octubre de 2010

Marxa reivindicativa a la serra de Bèrnia

Callosa Sostenible i Ecologistes en Acció, amb la col·laboració de l’expert en botànica Joan Piera, hem organitzat una Marxa Reivindicativa pel sector Anibits-Margequivir amb la intenció de conèixer de primera mà i amb especialistes els valors mediambientals i paisatgístics que li donen tanta importància a la serra de Bèrnia.

Aquesta àrea, de quasi 1.800.000 m2 està amenaçada per un Pla Parcial que preveu la construcció de 2.178 habitatges de segona residència, un hotel, 60 vil·les, locals comercials, un heliport, un camp de golf de 60 hectàrees, etc.

Totes les persones interessades podeu participar en aquesta marxa que tindrà lloc el proper diumenge 17 d’octubre. S'ha quedat a les 10.30 hores en el pàrquing de Caixa Altea del municipi d’Altea la Vella, on ens repartirem en els cotxes per pujar fins el lloc d’on començarà la marxa.

Des d'Alcoi, alguns membres de La Carrasca-Ecologistes en Acció participarem també en aquesta marxa. Si vols vindre amb nosaltres, posa't en contacte per a quedar i eixir junts. Us recomanem que porteu calçat adequat, aigua i l’esmorzar.

A què esperes a conèixer els grans valors de la nostra terra? Vine a la Marxa!

.-. Colla Ecologista La Carrasca - Ecologistes en Acció d'Alcoi