dimarts, 4 d’agost del 2009

Magnífics resultats a la "Cronoescalada al Torreón"

La segona prova de la Copa de España de Carrera Vertical FEDME s'ha disputat aquest diumenge 2 d'agost a Palencia. En aquesta ocasió el recorregut constava de 7,8 km de distància, entre la població de Brañosera (1.200m) i el cim del Valdecebollas (2.139m).

Sota una temperatura baixa i una espesa boira, els esportistes de la Selecció Comunitat Valenciana - Base Record Sport han aconseguit uns resultat quasi immillorables. En categoria absoluta Ramón Recatalá (6é) ha tornat ha ser el millor, marcant 54:44. L'han seguit Ignasi Cardona (9é) amb 55:53 i Emili Sellés (11é) amb 56:09.

Millor encara han sigut els resultats del juvenils, representats per Alba Beltrà -en la foto- (1h16:04) i David Prades (59:40), que s'han proclamat guanyadors. I de Víctor Serrano (1h05:28), que ha aconseguit la segona plaça. Alba a més, ha estat sisena absoluta.

Amb aquests resultats, la prova final a Finestrat el primer de novembre, promet ser molt satisfactori per a les pretensions valencianes. Estant tots els nostres esportistes en les primeres posicions. A més a més, el Kilòmetro Vertical del Puig Campana serà també Campeonato de España de l'especialitat.

Veure classificació
Veure fotos

.- Miquel Giménez (premsa FEMECV)