diumenge, 4 d’octubre del 2009

La Selecció finalitza la Copa amb bons resultats, però desiguals

La Selecció Comunitat Valenciana - Base Record Sport va finalitzar la seua participació al Campionat i Copa d'Espanya de carrera per muntanya el passat diumenge a Sabiñánigo, després de participar en cinc proves a Segovia, Catalunya, Ourense, Osca i ací a Fondeguilla.

La valoració de Vicente Peydró (Seleccionador Autonòmic) es bona, destacant "l'actitud de tots els esportistes de la Selecció, encara que amb desiguals resultats". A banda de les actuacions d'Esther Gil i de Cristina Castillo, cal destacar la bona actuació de l'equip masculí que segons Peydró "acabarem tots ells un poc decepcionats amb els seus resultats finals, ja que en tota la temporada han estat lluitant al máxim nivell amb els millors corredors". Tot i això, Remigio Queral (5é), Ramón Recatalá (7é) i Ignasi Cardona (10é) han conseguit entrar al top tep. Sebas Sánchez ha finalitzat en un discret 24é lloc. Les opcions de Remigio per aconseguir podi, inclús la seua primera Copa, no van acabar amb èxit. I ha sigut el vertader gerro d'aigua freda. No obstant, es el millor resultat en conjunt des del magnífic equip de 2004, on fins a 5 seleccionats pujaren al podi.

A banda del fantástic subcampionat de Lola Peñarrocha (no convocada), Sílvia Sos ha sigut la més regular aconseguint una sisena posició més que merescuda. Els altres resultats per a les valencianes han sigut el huité d'Esther Gil (que va perdre el campionat per no poder participar a Ourense), el onzé de Cristina Castillo (que segueix lluitant amb les més jòvens) i setzena de Patricia Cabedo (que va perdre les opcions d'una millor qualificació a l'abandonar per lesió a Sabiñánigo).

La Selecció segueix ara amb altre objectiu, el Campeonato de España FEDME de carrera vertical, que es disputarà el proper novembre al Puig Campana. On les opcions són més que interesants.

.- Miquel Giménez (premsa FEMECV)