dilluns, 25 de maig del 2009

Sellés i Castillo guanyen la X Pujada al Montcabrer

Una de les primeres curses per muntanya de les nostres terres, la Pujada al Montcabrer, va celebrar aquest diumenge la seua desena edició. La cursa, que ix des d'Alcoi puja el cim del Montcabrer (1.389m) des del barranc del Cint i torna a la ciutat d'Alcoi en vora 21 kms i 950 metres de desnivell positius.

Com en altres ocasions ha sigut el corredor local Emili Sellés i Seguí (C.M. Running Team) qui ha aconseguit la victòria, lluny del seu propi rècord, molt car ja que es va establir amb un circuit més curt. En dones la primera en arribar a meta ha sigut Cristina Castillo Herráiz (C.M. CXM València), que també ha sigut la primera veterana. Tots dos corredors són membres de la Selecció Comunitat Valenciana d'enguany.

Paral·lelament es va disputar una prova amb recorregut reduït per a la categoria Juvenil. L'event ha estat organitzat pel Centre Excursionista d'Alcoi.