dimarts, 3 de novembre del 2009

Ramón Recatalá subcampió i Ignasi Cardona tercer a la primera Copa de España de carrera vertical

La Selecció Comunitat Valenciana - Base Record Sport convocada per disputar la primera Copa de España de Carrera Vertical FEDME ha aconseguit uns magnífics resultats. Ramón Recatalá (La Vilavella) es va proclamar subcampió després de la darrera prova disputada aquest diumenge 1 de novembre a Finestrat. Mentre que Ignasi Cardona (Xàbia) va aconseguir pujar al podi, amb una tercera posició. Emili Sellés (Alcoi) ha completat l'equip, finalitzant en quarta posició.

En categoria femenina l'esportista juvenil Alba Beltrà (Novelda) ha aconseguit, a més a més del seu títol de campiona d'Espanya per categoría, un magnífic cinqué lloc absolut.

Aquests resultats, quasi immillorables per properes edicions, han sigut fruit de l'esforç dels esportistes i la seua predisposició. La FEMECV també ha comptat amb l'equip juvenil, en aquesta ocasió donades les característiques de les proves.

La Copa de España de Carrera Vertical FEDME tingué com escenari el pic Gallinero, a Cerler (Osca) el 25 de juliol. El pic Torreón a Brañosera (Palencia) el 2 d'agost, i finalment el Puig Campana ací aquest mateix diumenge.

.- Miquel Giménez (premsa FEMECV)