diumenge, 7 de novembre del 2010

Marian Aguilar (nou rècord) i Ramón Recatalá guanyen els títols de Campions de Kilòmetre Vertical

Diumenge 7 de novembre s'ha disputat la tercera edició del Kilometro Vertical Puig Campana, que a més de servir com a final de la Copa de España de Carreras Verticales FEDME 2010, a sigut la segona edició del Campionat Autonòmic de Kilòmetre Vertical de la Comunitat Valenciana.

Ramón Recatalá, vencedor en la primera edició de 2008, i Marian Aguilar (recordwoman de l'especialitat) han aconseguit el títol autonòmic, i confirmen el seu lideratge en aquesta modalitat de carrera per muntanya. A més a més, Marian Aguilar (G.M. Politècnic) ha rebaixat per segona volta el rècord autonòmic. El rècord establert en 2009 ha passat a la història, i l'ha fixat en uns difícils 51:36.

Han acompanyat a Ramón Recatalá (CMP Mur i Castell) en el podi el corredor alcoià de Muro Carlos Pascual (SM C Atl Marathon Crevillent) i el castellonenc Abderrahim Ait Ben Chatoui (CD Marató i Mitja). Tots dos han donat la sorpresa, superant especialistes com Ignasi Cardona (6é) i Emili Sellés (5é), inclús Remigio Queral (4t).

Maria Ángeles Aguilar ha pujat al podi junt a la ex-campiona del món en diverses ocasions Teresa Forn (Running Team Trangoworld), enguany amb llicència valenciana, en tercera posició. I la jove subcampiona Leticia Pallás (CXM València) fantàstica corredora de Buñol, i revelació de la temporada.

En breu classificacions completes i més informació.

Classificació Campionat Autonòmic KV CV 2010

.- Miquel Giménez (premsa FEMECV)