dijous, 4 de novembre del 2010

Membres del Grup Muntanya Valldigna participen al 34é Aplec Excursionista dels Països Catalans

Del 29 d'octubre a l'1 de desembre ha tingut lloc el 34é Aplec Excursionista dels PPCC al Port de Sóller, a l'illa de Mallorca. Cal recordar que l'any passat es celebrava a La Valldigna, en els pobles de Simat i Benifairó.

Al llarg dels quatre dies, al voltant d’unes 700 persones vingudes de tots els indrets dels Països Catalans: del Principat, de les Illes, de l’Alguer, de la Catalunya Nord i del País Valencià, han gaudit d’una trobada marcada per una programació diversa.

L’Aplec ha consistit en un gran ventall d’excursions de muntanya de diferent complexitat, xerrades, música en directe, conferències, dansades tradicionals, correfoc, etc., com també, el sopar tradicional de germanor. Cal destacar, la conservació del camins de pedra seca de les sendes de època musulmana i les vistes espectaculars a la mar, com també la gran biodiversitat de flora de la zona.

Membres del Grup Muntanya Valldigna van participar en aquesta 34ena edició. Xavi Català, representant de l'organització de l'Aplec de l'any passat, destaca l’ambient de normalitat, civisme i germanor que es va respirar al llarg dels quatre dies. I, a més a més, anima a continuar assolint llaços d’unió entre el món del muntanyisme.

Des del GMV volem felicitar a l'organització per l'èxit de participació, que mai havia sigut tan nombrós a l'illa, i per haver aconseguit fer-nos passar uns dies tant agradables pels voltants de les muntanyes, la mar i els seus pobles.

.- GMV